Tiden går för snabbt...

Guud va tiden går snabbt.. Det är över fyra veckor sen jag skrev nåt.. För det första så har jag inte haft nån inspiration till att skriva nåt, jobbat mycket osv.. Men tänkte att nu medan det är tyst och stilla här hemma kanske man hinner skriva ner några rader...
Allt är som tidigare, jobbar på och försöker hinna med allt man ska.. Har gått och blivit lite förkyld, blää.. Känns som jag har blivit överkörd av en lastbil 25 gånger! men det funkar, som Cassandra skulle säga.. :o)
Cassandra blev förkyld för ett tag sen, men det verkar ha gått över snart, näsan rinner lite, men det värsta är över nu, som tur ar.
Både jag och Ben är förkylda nu, men vi jobbar och sliter ändå. Ben jobbar som bäst, han började kl 16. Jag själv ska jobba natt, 2 nätter i rad.. Ska bli kul och se hur man orkar, när jag mår som jag gör, men jag hoppas det blir lugna nätter iaf..

Va på bio för några veckor sen med Bens mamma och pappa, vi såg på Mamma Mia! Mycket bra film måste jag säga. Väl värd att se faktiskt.. Ben ville ju inte komma med och se den så Bens mor och far var så snälla och kom med mig och se den! Tack för det!!

Den 6 september hade jag och Ben varit ihop 3 år. Det firades med middag på Haralds, mycket bra mat... Och sedan blev det erotikmässa! Men det var superdålig juuu!! Inte alls värt de 20e som man betala för en biljett. Vi skulle kunnat stanna kvar på Haralds ist och kanske druckit något mer och bara njutit av att få vara tillsammans.. men men, man vet till nästa år att man INTE ska åka på erotikmässan iaf.. ^_^


Idag var Cassandra hos tandläkaren för första gången. Hon har pratat om det i en vecka och gått och visat sina tänder här hemma, men när hon väl kom till tandläkaren idag så blev hon ju blyg.. men allt gick bra.. Hade fina tänder, det är bara 4 tänder kvar som saknas, sen har hon fått alla mjölktänder.. Tandläkaren sa att hon hade ett litet öppet-bett, men att det kan bra hända att det växer bort sen när mjölktänderna tappas.. Så det känns ju bra...
Hellre att hon får ett lite öppet bett som kan justeras med en tandställning än att hon får som jag har, super mega trångt i övre käken.. men det ser man sen när hon blir större..


och måste säga:
 
STORT GRATTIS TILL ANTTI OCH TESSAN TILL ER LILLA ALICIA!!!
Lillflickan föddes i fredags den 12/9 kl 10:11!!

jag vet att jag inte har lagt in några bilder här på bloggen, ska försöka göra det så fort som möjligt, men ORKA!!


Nu ska ja ta och se lite på tv och sen ska jag duscha innan jag ska jobba..

Ha en trevlig kväll!!



Till min älskling:

Tack för att du finns och orkar leva med mig!
Du är mitt allt, du gör mig hel!
Varje morgon som jag får vakna bredvid dig är en gåva,
och varje natt som jag märker att du kryper ner i sängen bredvid mig är en gåva...
Jag älskar dig mer än ord kan beskriva!
ÄLSKAR DIG!