Studentkaffe idag...

Idag har jag varit på Johannas studentkaffe! Det bjöds på mousserande vin och sedan smörgåstårta, jordgubbstårta, wienerbröd och massa annat smått och gott.
Johanna var vacker som en sommardag, i sin fina klänning och vita studentmössa!
Tyvärr så lyckades jag glömma kameran hemma!! Typiskt mig, eller hur? Men Johannas mamma, som även är en arbetskamrat till mig, lovade att jag skulle få några fotografier på Johanna! Tack säger man till det...
Johanna sittre säkert i Åbo på Börsen och äter studentmiddag med alla andra studenter som bäst. Sen blir det fest för hela slanten!
Vi gav henne en fin vit studentros och en flaska mousserande vin! Påsen som flaskan var i hade jag fixat själv. Hade köpt en vanlig vit sån där "påse" som flaskor brukar vara i och satte lite fina silver och guld rosetter och ett vitt/silver färgat band som handtag! Mycket läckert måste jag medge! :o)
Jag var lite osäker på vad jag skulle ha på mig till studentkaffet, men till sist satte jag på mig min turkos/gröna klänning som jag köpte till Cassandras dop! Det var alldeles perfekt! Inte för fin och inte heller för ledigt klädd. Så jag var nog helt acceptabelt klädd!!

Och nu sitter jag här och skriver lite.. Cassandra sover redan, hon var så trött.. Hon har spenderat största delen av dagen hos farmor och farfar. Jag tog inte med henne hem till Johanna eftersom hon har haft ögoninfektion, plus att det var ju så mycket okända människor för henne, så hon skulle säkert bara ha velat vara hos mig hela tiden, och sedan börjat springa omkring överallt. Så bäst var det att hon var hos farmor och farfar och lekte lite!!


Vi har väääärldens sommarväder här nu! Idag kl halv 8 imorse var det redan 15 grader i skuggan.. Eftersom Cassandra vakande så tidigt idag så bestämde vi oss för att koka kaffe och hälla det i en termos och gå ut och dricka vårt morgonkaffe! Härligt var det måste jag säga.
Vi tog med Cassandras bil så hon fick åka omkring på den stora parkeringen här precis utanför oss! Det tyclte hon var sååå roligt..
Vi kom in efter kanske 2 timmar, Cassandra somnade bums efter vi kommit in. Hon var sååå sluuut!!
Men det har varit en riktigt underbar dag idag!!

Ben jobbar ikväll, vilket är tråkigt.. Skulle ha velat att han var hemma ikväll så vi kunnat myst lite. men det kan vi göra imorgon...

Nu ska jag ta och se på lite tv innan man kanske ska börja fundera på att dra sig till sängen...

Puss & kram

Tandläkare, middag och annat gott..

Just hemkommen från tandläkaren och halva ansiktet är tydligen bedövat, för att ha lagat 2 små hål så verkar det vara lite mycket bedövning. jag förstår inte vad dom sysslar med. men men, huvudsaken är ju att hålen blev lagade!!

I lördags var jag och Ben ute och åt.. Det var sååå gott måste jag säga.
Vi skulle ha gått till Sergios, eftersom Ben har ett presentkort dit,  men det var ju fullt!!
Jag hade tänkt säga till han redan på fredagen att man kanske borde boka bord. Men jag trodde ju inte att det skulle vara fullt kl 17 på en lördag. Men det var det...
Så jag och Ben gick i ösregnet till vårt stamställe istället, Fransmanni. Enbart för att dom har såå god chokladkaka som efterrätt.... ^_^
Jag tog en fördrink, Cosmopolitan! Sedan blev det copaskinka med sallad, en riktig ordentlig pepparbiff (ovanlgit för att vara mig kan jag berätta), och sedan TVÅ chokladkakor!!! Jag vet, i vanliga fall brukar man äta en efterrätt, men jag tog två!! Till maten drack jag ett glas vitt och ett glas rött. Sedan tog jag ännu ett glas portvin till kaffet och efterrätten! Jag måste nog erkänna att jag blev kanske lite berusad. men det gjorde inget, kul hade vi iaf!
Efter vi betalat vår nota på 150e så gick vi till nästa ställe och beställde en flaska skumvin! ^_^
Sedan var det bara knata iväg till bussen och åka hem.
Jag tror att Ben tyckte det var lite roligt att jag var full. Men jag kanske är full 2 ggr per år, så det gör inget!!


Jag har tänkt bli rik! Eller jag önskar att jag blir rik, kanske jag ska säga. Jag har nämligen öppnat en fondplacering och sedan har jag skaffat mig aktiefonder! ^_^
Man kan ju hoppas att det går bra så man kanske går lite på plus..  Men jag har ju tänkt det som ett långsiktigt sparande. Så vi har lite extra pengar om några år kanske...


Annars har det inte hänt så mycket här i lilla lilla Pargas. Det har varit tråkigt väder de senaste dagarna. Regn, regn och regn.. Kallt har det varit oxå. Man har tur om det är 10 plusgrader! Men men, det är bara klä på sig lite extra!


Nu ska jag ta och sätta mig på soffan och slappa. Det är ju min sista lediga dag nu!!


ha en bra måndag!!

Oj, tiden bara flyger förbi!!

Oj, vad tiden går snabbt. har inte ens hunnit uppdatera!!
Valborg kom och gick lika snabbt. Men det kanske berodde på att jag jobbade hela valborg. men helgen var jag ledig, och det var Ben oxå. Så hela familjen satte sig i bilen och åkte ut till Attu. Där var vi mellan lördag och söndag. Bubblade lite balja ute och drack lite vin. Mysigt och härligt!!
Fint väder var det oxå, solen sken och man kunde gå utan jacka på sig...
Cassandra stormtrvides där! Där ute kunde hon knata omkring hur som helst!! Och hon fick ju syn på deras traktor!! Så det var hennes favoritställe sen! Hon fick t.om vara med och köra den. I början tyckte hon det var jättekul, men sen mitt i allt så börajde hon storgråta! Så jag fick snällt ta bort henne därifrån och hålla henne i handen medan hon tittade på hur pappa Ben körde omkring med den!!
Kom hem på söndag kväll, helt slut efter helgen! Cassandra somnade gott och både jag och ben var nog ganska trötta oxå!! men det var en mycket härlig helg ute i Attu!!

Sen börjades det jobba igen! Och nu är det redan fredag! var ledig igår, även Ben var ledig. Så först hade både jag och Ben tid till tandläkaren. Sen när vi båda var klara där så åkte vi till åbo.
När man är i Åbo, så måste vi gå till Arnold´s Donuts och äta en bagel och dricka kaffe. Har lixom blivit lite som en tradition det där. Sen börjades det gå i affärer! ben skulle ha ett par nya skor. Han hittade ett par jättefins skor till sist. Kosta inte så mycket. 35e tror jag dom kostade! Så nu har han det!!
Sen gick vi till Akademiska bokhandeln och införskaffade en bok åt oss och även en bok åt Cassandra! Dyr barnbok, den kosta 6e, för en bok. men Cassandras saker får kosta vad som helst.. haha...
Efter att vi travat omkring inne i åbo åkte vi till Citymarket och handlade lite... Sen raka vägen hem...
Cassandra var jättetrött när vi kom hem. Hon hade ju inte sovit så mycket, så hon slocknade nångång vid 19 tiden...

Sen var det Cicci&Ben tid! Man måste ju ha lite sånt oxå, så man inte glömmer bort varann! Det var.. ja vad ska man säga.. Mysigt?! hihi..
Så nu känner jag ett lite pirr i magen!!

Det känns så bra just nu efter allt som varit mellan mig och Ben. Men nu när allt är bra mellan oss igen så känns det som en nytändning i vårt förhållande! Det bara pirrar i kroppen bara jag tänker på honom.. Känns skönt att ha en sån här underbar känsla i kroppen. Det känns som man skulle vara nykär igen! Underbart!!
Längtar tills jag ser honom ikväll.....
Älskar dig baby!



I måndags var jag till BVC med Cassandra, på hennes 1½ års kontroll! Allt var bra med henne
Nu är hon 84cm lång och väger 12.8kg!
Hon fick även sin första MPR-spruta. Cassandra sa inte ett knyst när dom stack henne...
Sen fick vi Movicol Junior utskrivet åt Cassandra, eftersom hon har varit ganska hård i magen. men nu börjar det bli bättre!! Så det är skönt...
Nästa gång vi ska till BVC är när Cassandra är 2 år!


Ska jobba hela helgen nu, sen är jag ledig måndag och tisdag.. vet inte vad man ska göra då, men jag hittar säkert på nåt trevligt. Borde tvätta all tvätt vi har här hemma och sen kanske man borde städa lite oxå.. En liten vårstädning..


I onsdags när jag kom hem från jobbet så fick jag en liten överrasking av Ben. Han hade köpt blommor åt mig. Fem stycken röda stora fina rosor! Gissa om jag blev överraskad! Ben brukar inte köpa blommor till mig, så det var en riktig överraskning och se det där rosorna på köksbordet hemma. Sen hade han skrivit en fin lapp till mig, som jag sparat! ^_^
Jag blev mycket glad!!!

Nja, nu ska jag ta och dricka lite kaffe och lägga in lite bilder på datorn..

ha en underbar fredag!

Puss & kram



Till min älskling (för jag vet att du läser det här):

Tack för igår älskling!
Du är mitt allt!!
jag älskar dig mer än ord kan beskriva...
Med dig vill jag dela resten av mitt liv!!
Älskar dig,
nu och för alltid!!